Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.02.2014, 12:33   #174
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha öncede belirtmiştim hatta Nail beyin programında bile takımın oyunuyla ilgili öz elestiri yapmıstım. Feneri hakem hatasıyla yenerken bile tel tel döküldük demiştim. Millet zafer sarhosu olup hemen o bildigimiz tarzda ilkokul cocuklarının yaptıgı gibi ne oldu ne oldu deyip sımaıklık içerisine girdiler. Bizim takımımız cok iyi bir takım ancak takım oyunumuz cok kötü bunu artık kabul edelim. Kazandıgımız maclarda bile baskı kuramıyor bir iki oyuncumuzun bireysel cabalarıyla puan almaya calısıyoruz. Bir Korcanın Bir Burhanın eksikligi bizi ne hallere koydu. Burdaki tek suclu yönetimdir. Gönderdigin futbolcuların yerini doldurmazsan olacagı budur. Gönderdiklerin Grosicki, Djebur,Borjan,Murat Akca, Abdulkadir, Ahmet Aras, Aldıkların Pedro, Aykut , Ahmet Sahbaz, bu kadar basiretsizlik, Kulube ve taraftarlara ihanet edilemez. Tek dilegim Takımın iyi oldugu kadar Takım oyunumuzunda iyi olmasıdır. Bundan sonraki maclarımızda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
agzina ve ellerine saglik emmi......

yaa bizim Takim hatta Yönetim nezaman dogru düzgün aciklama yapacak?? bunu cok merakediyorum cünkü gidenleri bunu hak ediyo......
mesela Kamil neden gitti hala aciklama yapmadilar tek kücük bir yorum yapmislar Resmi Site de baska bisey yok ama neden gitti bunu ögrenmek istiyorum?? yada diyer Oyuncu neden gitti??
bi arada Carlos Kamile demiski.... senin yerine daha Kalite Oyuncu var Simdi soriyorum..... NERDE O OYUNCU???????????????

Külüb de para yok mis.... tabbi Yönetim hala Amatör gibi takim yönetiyo hatta bizim icin hala Forma almamiz sansi yok cünkü Yurtdisindan hala Cargo yok ve sonra diyecekler Formalar niye satamiyoruz cünkü dogru düzgün bu Isleri bakan YOK!!!!

Devam et yönetim

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...