Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayseri derbisine 'kayserili hakem'
Alt 27.02.2014, 14:16   #2
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kayseri derbisine 'kayserili hakem'

BU şeref yoksunu hakemi ben SİVASSPOR maçlarında görmek istemiyorum adam 16-17 maçımızı yönetti sadece 2'sini kazandık 1 beraberlik aldık geriye kalan maçlarıda yenildik Bu sezon yönettiği kenyaspor kasımpaşa maçlarında tamam iyi oynamadık o maçlarda fakat eyamcılık yaparak o maçlarda yenilmemize sebep oldu kasımpaşa maçında skor 5-3 bitmesi lazımken 6-2 bitti nedeni cicinhoya yapılan yüzde yüzlük penaltıyı vermedi
Ayrıca ŞAMPİYONLUK maçı oynadığımız istanbul bld maçınıda bu hakem yönetti bu adam SİVASSPOR düşmanı ama bizim yöneticiler sessiz kalıyor tepki göstermiyor tıpkı TRANSFER politikası gibi korkma ERDAL SARILAR bi basın toplantısı yapsan PARAN gitmez !!!
Ayrıca maç sonu 6-2 bitmesine rağmen CARLOS kahkaha atarak hakemin yanına gidip sarılması benim TEPKİMİ çekti nedir bu sorumsuzluk diye kendi kendime sordum ....
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla