Alıntı:
velibircan Nickli Üyeden Alıntı
Abicim anlatmak istediğim bu Eyvallah isviçredesin Ne mutlu ki sadece Sivassporu tutuyorsun.Ama sorun burada daha kaç tane taraftar grubu olduğundan bilgisi olmayanlar atıp tutuyor ahkam kesiyor.Mesela Ben senin ne iş yaptığını bilemem ne para kazandığını bilemem bundan dolayı da sana ne biliyim bu parayı napıyorsunda geçinemiyorsun diye soramam değil mi ? Çünkü içini bilemem aynı şey gruplar içinde geçerli sorun bu kadar NET.
Sözüm meclisten dışarı adam avustralya da hayatında belki 4 eylülü görmemiş ondan bundan duyduğuyla asıp kesiyor gruplara laf ediyor.Merak ediyorum Hiç aranızda bu adamların derdi ne diyen oldu mu ? yada neden birleşmiyorsunuz dediğiniz ?Gerçi sormanıza gerek yok bu kapasitede olan insanlar sorgulamaz direk hükmü verir.Ha söylemeden de geçmeyim işin içinde rant geçiyorsa zaten 3 5 kuruş karı varsa zaten birleşmek istemez.Kimiside rengi kararmasın diye beyaz olmaya devam eder.
bu arada bugrm arkadaş kim tanımam ama saçma sapan yorum yazmış onun adına da ben sizlerden özür dilerim
|
Öncelikle saygili ve seviyeli cevabin icin tesekkürler. Evet sen benim ne yaptigimi bilmezsin bende senin ne isle ugrastigimi bilmem, gayet dogal ve normaldir. Ama bir taraftar grubunun ne is yaptigi daha dogrusu ne is yapmasi gerektigi bence gayet acik bir konu. Bu her grup icin ayni olmasi gerektigini düsünüyorum ve her grubu ayni ölcüde elestiriyorum.
Atalarimiz birlikten güc dogar demis zamaninda. Her bir taraftar grubunun hedefi ayni (takima destek vermek) olduktan sonra niye bir birlik kurulamiyor anlayamiyorum. Yok eger dedigin gibi taraftar gruplari bu isi kendi rantlari icin yapiyorsa o sahislar zaten taraftar degil kallesdir kimse kusura bakmasin!