Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alt 09.03.2014, 14:36   #6
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim.

öncelikle takım 1-0 öndeyken takımı yakan ve 10 kişi bırakan kadire yazıklar olsun diyorum daha sonra 2 aydır ruhsuz top oynayan bütün takıma yazıklar olsun diyorum...daha sonra devre arası transferi boş geçen ve para harcamaya korkan korkak yöneticilere yazıklar olsun diyorum...takımı bu kadar disiplisnisz hale getirenlere yazıklar olsun diyorum..

gelelim kanı bozuk TOLGA ATKAFASI denen hakem..olmayan penaltıyı verip bütün takımı gerdi, adeta elinde sarı kartla Sivaslı oyuncuları kovaladı, her harekete faul ve saır kart verdi...tamam biz kötüyüz de sana giren çıkan ne tolga denen dallama...geçen hafta o cavcav denen bunakla mehmet özdilek denen kemçik iyi zırlamıştı hakemden canımız yandı diye ve faturayı sahipsiz basın sözcüsü bile olmayan sivasspora kestiler..artık bir yönetici de çıkıp konuşssun be yeter basın sözcüsü istiyoruz bu takıma..zamanınd a fikret ünsala sallayanalr vardı belki ben bile kızmışımdır ama gel gör şimdi onu mumla arar olduk...çıksın bir yönetici de hakemlere birşey söylesin...

bunlar dışında zaten başka değerlendireek bişey yok, hakemlerin yüzde 80'i birilerinin iti köpeği olmuş...işte Sivasspor gibi sesi soluğu çıkmayan Anadolu takımlarını doğradıkça doğruyoralr..

ha birde şunu eklyeyeim sivassporlu görünüp de aslında başka hesapları olanlar, birilerinden kuyruk acısı olan tekerlekler kına yaksınlar şimdi...