09.03.2014, 16:04
|
|
|
Tecrübeli Yiğido
612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 
|
Cevap: Maçı değerlendirelim.

ilk olarak sunu söylemem lazim.......
kimse simdi Hakem makem bisey demesin cünkü bütün kararlar dogru!!!
Birisi 90dk icinde kimse gol atmasmi?? yoksa rakip takim Barcelona miydi?? hayret birsey arkadaslar herkese kendileri bi bok zanediyorlar herkes gol atmak istiyorlar ve HALA TAKIM OLARAK OYNAMIYORUZ ne yazikki SIVASSPOR adina icin cok üzüldüm cok!!
Kadir, Ümit, Adem siz ne ayaksiniz??? hele Kadir keske sen önce bu Kirimizi yeseydin size 3. Lig Takim bile almaz!!! Cincinho senin yaptiklari Hic ama Hic yakismiyo 
Hocam senin Kredi artik bitti!!! Her hafta ayne bok göriyoruz biktik artik bunu biktik!! biri acele HEMMEN el atsin!! bu gidis SIVASSPORA HIC AMA HIC YAKISMIYO!!!
Bu gidisle Avrupa coooooooookkkkkkk uzaaaaaaaakkkkkkk coooookkkkkk 
BUGÜNKI TEK ADAM ----- KORCAN!!
Helal oulsun sana.... sabsaz mabsaz ne adamsa olmasaydi son gol olmazdi Korcan senin sucu yok gocum....
Hocam ve Yönetim biz Hala aciklama bekliyoruz siz ne adamsiniz beeee kendi Takimin Problemleri görmiyorlar yada görmek istemiyorlar tabbi en ucunz yolu suc baskasina yüklesin ama ben bunu artik kabul etmiyorum 
KAMIL GROSICKI neden gönderdin sayin Yönetim ve Hocam?? Hocam sezon öncesi demiski --- senin yerine daha kaliteli oyuncu var ---- yaaaa nerde bu oyuncu acaba nerdeeeeeeeee?? Ilk yari neden sans vermedin?? cincinho asist kral olsun mu diye oyun almadin?? Yönetim sezon önce demiski --- biz Kamile kimse vermeyecez!! niye sözü tutmadin sayin Yönetim niye?? Rennes de suan her Mac da en az 45dk oyniyo ve her Mac 1 assist!! tabbi Rennes daki Hoca buna bos sans vermiyo ve kendisi sasirdi SIVASSPOR bu oyuncu nasil gönderdi
( anliyan anlar!! )
neyse SIVASSPOR TEK LIG KALMAK ICIN OYNIYO ve malesef artik Yönetimler deysik zamani geldi!!!!
|
|