Cevap: Basın Sözcüsü Nerede?
herkes yönetimi elestiriyor Dogru elestiri yapmak iyi hattalar görülür ve tamir edilir yönetim bu konuda suclu böyle maclarda cikin hemen gerekli yerlere mesajinizi verin kirmizi kart yanlis penalti yok yorum yapin Costa kürür eder 6 mac ceza alir emre küfür eder hakem küfür eder ceza Almaz alsa tape bunlarla ihtiraz etse yönetim birseyler tutturur ama ihtiraz edecek avukatimiz galiba biraz aciz davraniyor taraftara gelince sylüyorum maclari hic kacirmadan yurtdisinda izliyoyrum hangi maci ful doldurdunuz bunun cevabini buraya yorum yapan sivasta yasayanlar vesin hangi mac bilet fiyatlari cok düsük oldugu halde giden belli kombine bileti olanlar bir de onlarin yanindakiler gerisi nerde merak ediyorum stad 16000 kapasiteli doldurdunuzmuda konusuyorsunuz haydi bayrak almiyorlar Bursa gibidemi olamiyorsunuz salllar niye yok bu seyirciye bu takim diyorum takimi costuruan seyirci malesef bizde yok bakin elaziga stad doluyor orasi ile sivasin varki ney ekonomik olarak ani ama sivasli ancak sanal alem de konusuyor haftaya trabzon maci var görelim stad dolacakmi kale arkalari bos niye 5tl oldugundan adamlar 100tl veriyor ya takimlarini tutmak icin sivaslilarda ancak burdan yaziyorlar yaziklar olsun gidin de takimi desdekleyin saygilarimla almanyadan ömer