Alıntı:
hoğuz Nickli Üyeden Alıntı
Millet forumda tepki göstercek diye kimse gerçekleri doğru dürüst yazamamış. Sivasimizin kadrosu eksik... trabzon fener maçından sonra taraftarina en iyi cevabi bu maçta verebilir. Takimi takim yapan şey ortak oyundur... 25 maçtir ayni 11le oynadigimiz icin hazirda alismis bir yedek oyuncu yok takimda... cicinhoya bagli bir oyun sistemimiz vardi kadirde bu oyunun anahtarlarindan biriydi... ta ki diger takimlar bu durumu çozene kadar... simdi bu trabzon maçı sivasisporun kulup anlaminda yeterliliginin bir gostergesi olacak... ve ben bu maçın bizim acimizdan iyi gostergeeler sunacagini dusunmuyorum.bu hafta kadrodisi vb tedbirler alinmis olsaydi bugun icim daha rahat olacakti ve takimimin kazanacagini cok net soyleyebilirdim ama bizim takimimiz hicbir tedbir karari vermedi. Demekki herkes halinden memnun o zaman ben de rahatca soyleyeyim Sivasspor sahasinda 6 yerse kimse şaaşirmasin !!! Hakkimizda hayirlisi 1_0 olsun bizim olsun insallah ...
|
Insallah kazaniriz gardas lakin bu seferde kaybedersek cok kötü seyler olabilir taraftarlarimizsinirlenir ggercekten