Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: K.Erciyesspor - Sivasspor
Alt 16.03.2014, 22:06   #7
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 64
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: K.Erciyesspor - Sivasspor

Eskiden en azindan kendi sahamizda yenilmiyorduk,onuda bir kac haftadan beri yasiyoruz.Yani yenilgiye abone olduk resmen.
Önümüzde bir Erciyes deplasmani var ve ben bu konuda iyimser olamiyacagim.Dört mac üst üste kaybettik.Bu dört macdan hangisinden iyi oynadik ama kaybettik diyebildik.Dört macin bilancosu;15 gol yemisiz ve 4 gol atmisiz.Yine bu dört mac icin averaj -11.Iste bu averaj herseyi göstermiyormu?
Erciyes maci arifesinde kac kisi bu averaja bakarak bu maci Sivasspor kazanir diye ortaya cikar.
Biz takim olarak disarida mac kazanamiyoruz ayrica son haftalardaki kötü gidisimizde göz önüne alinacak olursa ,birde rakibin basinda H.Karaman gibi bir hoca varsa bu ligi iyi taniyan ve takimlari iyi tahlil edebilen birinin bu maci kazanmasi kadar dogal birsey yoktur.
Hersey günlük gülüstanlik iken Sivasspor´a ne oldu böyle taninmaz bir hale geldi.
Düsme hattindaki takimlar daha cok takim oyunu oynadiklarindan Kayseri Erciyes´i bizim macta favori görüyorum.Bu macdan bizim alacagimiz bir puan altin degerinde olabilir...Bizim acimizdan cok zor gecmeye namzet bir mac olacagi belli.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...