Tekil Mesaj Gösterimi
Sivasspor Tam Kadro
Alt 19.03.2014, 14:51   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivasspor Tam Kadro



Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından kondisyon çalışna kırmızı-beyazlılar daha sonra pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Eksiksiz gerçekleştirilen antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Mehdi ve Ümit Kurt düz koşu yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının Kayseri Erciyesspor ile ilgili sorularını yanıtlayan takım kaptanı Kadir Bekmezci, Kötü bir dönemden geçiyoruz, 4 maçtır yeniliyoruz. Bir an önce bunun unutup yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu hafta zor bir deplasmana gidiyoruz çünkü Erciyes ikinici yarıda iyi bir takım kurdu. ve şu anda formda bir takım. O yüzden bu maç çok zor geçecek bizim için. Ama biz iyi bir takımız, bunuda daha öncede gösterdik. Sadece kötü bir periyoddan geçiyoruz. Bir an önce bu mağlubiyetleri unutup oradan galibiyetle dönmek istiyoruz dedi.

AVRUPA İÇİN KAZANMAMIZ LAZIM

Ziya Erdal ise, Bu sene bizim alışık olmadığımız bir dönem geçiriyoruz, 4 haftadır kaybediyoruz. Bu sene ilk defa başımıza böyle bir şey geldi. Tabi böyle olduğu üzgünüz, bir an önce toparlanmamız lazım. Bunun içinde ilk fırsat Erciyes maçı. Erciyes'in de son haftalarda yükselen bir performansı var. İyi bir hava yakaladılar. Zor maç oalcak, bunun bilincinde gideceğiz oraya. Önceki Sivasspor'u Kayseri'de izlettirebileceğimizi düşünüyorum. Avrupa hedefimizi devam ettirebilmemiz için oradan 3 puanla dönmemiz lazım. İnşallah kazanırız dedi.

DHA
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...