Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.03.2014, 20:49   #39
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

beleş bir penaltıyla golü yedik bunun tam tersi 2 tane buzz gibi penaltıyı vermeyen o hakem müsvettesi yüzünden belki de 3 puandan olduk...ilk yarı kötüydük 2.yarı fena başlamadık belki ilk golü biz bulsak erciyes kolay çözülecek ve 3 puan alabilecektik ama o adi hakem kıçından uydurduğu penaltıyla erciyese hayat verdi bizim ise 2 tane yüzde yüz penaltımızı vermedi...

golü atmasına rağmen sahanın en kötüleri bence aydın ve atıftı..utaka sakatlık döünüşü etkili değildi ama carlos golü yedikten sonra utakayı çıkarmamalıydı zaten forvet yok..ümit kurt defansı allak bullak etmeye zamanlamasız ve dengesiz hamleler yapmaya devam etti...adem, ziya ve korcan iyiydiler..maçtan önce 1 puanla dönersek moral olur ve yeniden lige döneriz demiştim..zira bu puan kötü gidişin sonu oldu ve artık haftaya antep maçından 3 puan alırız diyorum..beni şaşırtan bir diğer konu da stadın dörtte üçünün dolu oluşuydu...acaba beleş mi yaptılar maçı yahut üstüne hediye falan mı verdiler gayserililere )