Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: E-Bilet için son günler
Alt 02.04.2014, 23:21   #18
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: E-Bilet için son günler

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kalan 3-5 karşılaşma için nasıl uygulanırlılığını düşünüyorum bir türlü olumlu yaklaşamıyorum..

Gelecek sezon başı okey derim ama kalan müsabakalar için çok sıcak görmüyorum... Sezon başı ben 250-300 peşin kombine ödeyip şimdide "şunu yapmazsan müsabaka izleyemezsin" gibi bir zorba uygulama içerisinde olacaklarını düşünemiyorum...
Abi, Anayasadaki Temel insan haklarından birisi, " kazanılmış hak geri alınamaz"

Buradan hareketle, kombine kart sahiplerinin kalan 3 maç için mağdur olacağı bir gerçek.

Madem bu iş yapılacaktı sezon başı neden yapılmaz, madem yetişmedi bu sezon başına, kalan 3 maç için 25 TL kart ücreti soygunculuğunun bir açıklaması olamaz.

Bu paralar kulübe gitse eyvallah, kimsenin gözü görmez ama göz göre göre soygunculuktur bu...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...