Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
MATEMATİKSEL olarak playofa katılma şansı devam ediyor,çok kötü puanlar kaybedildi,belediye el değiştirdi,yeni yönetimin spor anlamında bilgi ve yeteneği olduğuna inanmıyorum,gelecek sezon bu ilgisizlikle küme düşer diye tahmin ediyorum,4.eylül takımı grubun en güçlü takımlarından ,bulunduğu yeri haketmiyor ,kimi zaman şanssızlık ,kimi zaman hakemler yüzünden çok puan kaybetti,bu takım başarılı olacaksa belediyenin takımı değil sivassporun takımı olmalı,neticede bu takımın maaliyeti rengifoya verilen paranın 3 te 1i kadar ,ben playofa kalacağımıza ve ordanda 2. lige çıkacağımıza inanıyorum
|
Aynen katılıyorum. Futbolda bizi temsil eden 2. büyük takımımız 2. lig yolunda. Lakin yeni seçilen Belediye Başknımızın 4 eylül hakkındaki düşünceleri bu yolda rotasını belirleyecek. Örneğin Eğere Sarıgül İstanbula çare olsaydı

İstanbul B.B. takımını kapatıp daha amatör branşlara yöneleceğinden bahsetmişti. Sonuçta ne olursa olsun bir emek var, bir gerçek var. İnşallah play-offlara yükselir ve bir nebze olsun düşünceler ortaya çıkar. Çünkü gerçekten 4 Eylül takımımız başarılı bir takım ve çok kötü puanlar kaybetse de 2. ligi hakeden bir çizgiye sahip.