Cevap: Onun işi gol atmak
Abdulkadir 2. lig futbolcusu diyen arkadaslara sormak istiyorum: Madem 2. lig futbolcusu o zaman neden Bucaspor Süperligdeyken 7 macta 6 gol 3 asist ile oynadi bu adam? Ayni sakizi cignemekten bikmadiniz mi? Abdulkadir PTT liginde 100 gol atsa yine ayni seyi söyleyeceksiniz neredeyse.
Efendim neymis iki teknik direktörde forma sansi vermiyorsa sikinti futbolcudaymis. Hem Riza Calimbayin hemde Carlosun ne kadar forvetten anladigini gördük. Bu iki teknik direktörün oynattigi elemanlar Abdulkadirden iyi olsalar gam yemeyecem.
Söyle söylerseniz anlarim: Sivasspor ile Abdulkadirin kimyasi uyusmuyor. Neden? Cünkü biz taraftar olarak sabirsiziz. Oynadigi 5-6 dakikalik sürelerde hemen gol atsin istiyoruz. Abdulkadir böyle bir oyuncu degil. Bu adama sabir gösterilirse forvet sikintimiz cözülür. Ama neyse... Biz kendimizi begenmis milletiz vesselam. Forvette yabancidan baskasini oynatmak bizi "kücük düsürür".
Üslubuma kizanlariniz olacak elbette. Ama sizden rica ediyorum yazimin basindaki soruya Abdulkadir 2. lig futbolcusu diyenler lütfen cevap versinler.
|