Tekil Mesaj Gösterimi
Passolig Kart Uygulaması Başlıyor
Alt 09.04.2014, 18:11   #25
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 10.06.2010
Mesajlar: 719
Thanks: 76
301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Passolig Kart Uygulaması Başlıyor

Tüm futbolunda stadyum girişleri artık sadece Passolig kartlar ile gerçekleşecek. Passolig ile birlikte kağıt bilet devri de kapanacak.

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu'nun getirdiği e-bilet projesi kapsamında bir yenilik olan Passolig kart; stadyumlara girişi sağlayan ve kişiye özel bir sportif kimlik kartı olmanın yanı sıra, alışveriş ve ulaşım başta olmak üzere günlük hayatın birçok alanında kullanılabilecek.

Passolig Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor. Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan Passolig Kart ile Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.

14 Nisan 2014 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler tamamen ortadan kalkacak, maçlara artık sadece Passolig Kart ile girilecek. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erecek, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek mümkün olacak.

Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yüklenecek. Kombine biletler de artık Passolig Kartlarına tanımlanacak. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderilecek. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabilecek. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabilecek.

Taraftarların Passolig Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmayacak. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen Passolig Kartlarla kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabilecek. Ayrıca isteyen taraftarlar Passolig Kartlarını kredi kartı olarak da tercih edebilecek.

Sivasspor'umuzun ligin 31. hafta maçında Sivas'ta Beşiktaş'ı konuk edeceği maçla birlikte Passolig Kart uygulaması yasa gereği Sivas'ta da başlayacak. Kağıt bilet ile maça giriş olmayacak ve sadece Passolig Kart sahipleri tribündeki yerini alabilecek.

Passolig Karta Nasıl Sahip Olunacak?

İlk etapta taraftarlar www.passolig.com.tr adresini ziyaret ederek siteden 'hemen başvur' butonunu tıklayarak (www.passolig.com.tr/uye-ol) formu doldurarak Passolig Karta sahip olabilecek. Kartlar kurye ile taraftarların belirlediği adrese teslim edilecek. İlerleyen günler de ise 4 Eylül Stadyumu'nun önüne kutulan merkezde de Passolig Kart satışları yapılacak.

Kombine kart sahipleri 2013-2014 sezon sonuna kadar mevcut kombine kartlarıyla statlara giriş yapabilecekler. 2014-2015 sezonu için kombine kart almak isteyen taraftarların Passolig Elektronik Kart sahibi olmaları gerekecek.
Sivasspor resmi siteden alıntıdır.
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla