Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kaptanlığın alınması beni üzdü
Alt 15.04.2014, 17:46   #6
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kaptanlığın alınması beni üzdü

Adamım

Tabiki futbolun doğasında, içeriğinde bu gibi şeyler var. Erman Kılıç yuvayı terkettiğinde takımdan ayrılacağını düşünmüştüm. Ve üzülmüştüm. Ama baktım ki sen Sivassporla özdeşleşmiş bir futbolcu olmuşsun. Takma böyle şeylere. Hem Adem senden yaş olarak büyük. Senin Sivasspora vereceğin daha uzun yıllar mevcut. Yeterki performansından bir şey kaybetme. Özellikle son hafta harika bir oyun çıkardın. Topa bastın, şut çektin, pres yaptın, pas attın her şeyi yaptın. Pazuband dediğin nedirki. Seni biz zaten gönüllerin kaptanı yapmışız.

Takılma böyle şeylere, seni seviyoruz be gardaşşş...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...