Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.04.2014, 12:42   #35
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1287 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Çoğunlukla çok kötü bir maç oynadığımızdan bahsedilmiş ama ben tam tersine çok akıllı bir oyun ile üç puanı aldığımız görüşündeym. Kendi sahasında tempolu forvetlerini iyi kullanabilen bir takım vardı karşısında. Lakin orta sahada biz istediğimizi yaptık. Her zaman tempolu oynamayı seven takımımız bu maçda tam tersine vasat oynamayı tercih etti. Antalyaspor'un istediği tempoyu yakalayamamasını sağladı bu şekilde. Eğer biz her zaman oynadığımız o çoşkulu oyunu oynasa idik emin olun buradan Antalya galip ayrılırdı. Ben yine iddaa ediyorum bugün onadığımız oyunu birçok deplasmanda oynasa idik 10 puan daha fazla puanımız olacakdı. Bugünkü galibiyetten ötürü tüm takımı canı yürekten tebrik ederim...

Hocamızın yaptığı hareketi bu ülkede kolay kolay kimse yapmaz. R.Carlos bu ülke için çok iyi bir şansdır. Kendisinden bu ülkenin profesyonellik anlamında çok öğreneceği işler var. Hocamızı yaptığı bu olumlu dvbranışdan ötürü canı gönülden tebrik ederim...

Ziya'ya yapılan o harekketi görmek istemeyen sevgili hakemede çok seviyeli saygılarımı iletiyorum....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...