Cevap: 31 Futbolcudan 16 kişi kaldı
Sırf Sivasspor puan kaybetsin diye 2-3 hafta boyunca Ceviz ağacı budar gibi budadılar. Sonucunda Antalya (ilk maç) Kasımpaşa ve Trabzon maçlarında kaybettik. Sonuçta bu maçlarda yenilmesek bile şu anda fark dağlar kadar oluyordu. Ben adalet olgusunun TFF de olduğuna inanmıyorum. Herşeyi Lig Tv nin satış rakamlarına göre ilerletiyorlar. Artık bunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor. Gönül isterki Adalet duygusu bir Hollanda gibi bir İngiltere gibi bir Almanya gibi işlesin ama nerdeee...
Gelelim bizim maça. Bir takımın işleyen dişlilerinin kırık olması çok mühim. Onun yerine monte edilen feyk oyuncular bu boşluğu nasıl doldurur bilinmez ama gerçeğinin yerini imitasyon hiçbir zaman doldurmaz. Bunu değerlendirmek kendi elimizde. 2 haftadır gah iyi oynuyor galip geliyoruz, gah kötü oynuyor 3 puan alıyoruz. Şu bir gerçekki artık ipler elimizde. Herkes fikstürü önüne alıp maç maç farklı motivasyon ile çıkmaya başladı. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Herkes bizim Galatasaray ve Beşiktaş maçımızın olduğunu düşünerek (ben de dahil) Avrupa şansımızın azaldığını düşünüyorduk. Ama biz bu olguyu yıktık ve galip gelmeye başladık. Şimdi hepi topu 4 maçımız kaldı. 4 galibiyet almak içten bile değil. Diğer takımların sonucuna bakmadan çıkıp çatır çatır oynayıp 12 puan almamız lazım.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|