Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İşte Gerçek Kral
Alt 29.04.2014, 08:33   #20
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: İşte Gerçek Kral

Alıntı:
Abdullah DuMaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kaleci topu durdurmaya yönelik harekette bulunuyor bunlar maçı gözleriyle izlediklerine eminmi acaba şikayetlerinizi alttaki adrese mail olarak iletebilirsiniz

iletisim@tff.org

Arkadaşlar, ben bu şekilde mail attım. Lütfen bu linke sizde mail atın. Kamuoyu oluşturalım, belki bizi gören yönetim de girişimler de bulunur.

"Futbolun güzelliği tek taraflı olmasından değil her takım tarafından eşit oynanmasından ve bazen küçük gördüğünüz takımların bile güzel şeyler yapmasından kaynaklanır. Her zaman, büyük gördüğünüz 3 İstanbul takımı kazanacak, alacak veya yapacak diye düşünürseniz o zaman Anadolu takımları ligden çekilsin 3'ü arasında oynasın.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sivasspor-Beşiktaş maçında hiç bir hakem katkısı olmadan şehrimizin takımı, Beşiktaş'ı 3-0 yenmiş ve 71. dakika da Aatıf Chahechouhe isimli futbolcumuz Uğur Boral'a çalım üstüne çalım atarak topu kaleye şutlamış, biraz öne çıkan Tolga Zengin'de topa parmak uçlarıyla müdahele etmesine rağmen top kaleye girip gol olmuştur.

Aynı pozisyon kaleye karşı bir yerden olsaydı, kaleci parmaklarının ucuyla dokunupta yine de gol olsaydı golü yine kaleciye mi yazacaktınız? Ya da bu golü Almeida o maçta o şekilde atsaydı veya sizin Gol Kralı olarak görmek istediğniz Burak Yılmaz atsaydı golü yine kime yazacaktınız. İddia ediyoruz o golü kalecilere yazmazdınız.

Lütfen taraftarı küstürmeyin. Lütfen emeklere saygı duyun, emeğimizi çalmayın. Lütfen bu sevinç 50 yılda bir geliyor bize bu sevincimizi elimizden almayın. Bu yanlışlığı düzelteceğinizi ümit ediyor saygılar sunuyorum. Burak Yılmaz'ı gol kralı yapmak için hak yemeyin. Size güveniyoruz."

iletisim@tff.org

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...