Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 11.05.2014, 22:25   #38
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sezon başı Roberto Carlos gelince herkes 5.haftayı göremez çeker gider demişti belki de hepimizde bu konuda endişe vardı..Büyük bir rsik almıştı başkan ve Sivasspor ama almalıydı da çünkü 2-3 yıldır kümede kalma savaşı veren bu takım artık bu kimlikten kurtulmalı ve eski günlerindeki gibi şampiyonluğa, Avrupaya oynamalıydı..Veee Carlos herkesi yanılttı ve bir marka olduğunu ispat ederek takımı Avrupa'ya taşıdı...bu iş büyük ölçüde bitti garantiledik ama 4.olarak gitmek bizim için daha önemli o yüzden haftaya karabükten alacağımız 1 puan bize yetecektir..

Maça gelecek olursak aslında ilk yarıyı boşa harcadık ilk yarıda işi bitirmeliydik 2.yarı rakip 10 kişi kaldı ama sanki daha hırslandı ve yenik duruma düştük..ama sahneye bu takıma daima faydalı oalcağından bahsettiğim Utaka çıktı ve 2 güzel golle bizi Avrupadan çeviremezsiniz dedi...Atıfı gol kralı yapmak istiyrdu bütün takım bu belliydi ama bu iş skoru ve maçı garantiye aldıktan sonra olmalıyıd..nitekim 2-1 den sonraki net atakta atıf da gol krallığını ilan eden vuruşla 3-1 yaptı...ama bu maçın asıl kahramanı geldğinden beri bir marka olduğunu gösteren CİCİNHO idi...herşeyiyle mükemmel oynadı ve asist krallığıyla bu güzel sezonunu perçinledi...seneye bizimle kalacak olması harika, inşallah kaptanlık cicinhoyaya verilir...

NOT: Aldığım sağlam biligileri de vereyim Carlos 1 yıl daha KESİN bizimle yani seneye Avrupa sahnesine yine Carlosla çıakcağız ...ayrıca yönetim bu sene transferde Carlos için avrupa için transferi zorlayabileceği kadar zorlayacak, bu sağlam bilgiyi de aldım..Aydın'ın şu an gitme durumu yok büyük ihtimal o da uzatacak sözleşmeyi...

velhasılı kelam bu sene zaman zaman istikrarsızlıklarımız ve çok gol yeme hastalığımız olsa da gayet iyi futbol oynadık..sneye savunma zaafiyetlerini giderirsek ve 4-5 sağlam takviye yaparsak bu takımın tadına doyum olmaz, hepinize TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR....
her şey bir kenara 4 maç üst üste mağlup olduğumuzda iyi gün taraftarları istemiyoruz deyince tepki gösterenler oldu bana doğubey sen şahitsin olaylara. dedim ki bu takım toparlanacak ve avrupa kupalarına kalacak, en kötü gün bugünse bugün de SİVASSPOR dedim yine tepki gösterdiler küme düşmezsek iyidir diyenler oldu ve çok ilginçtir şimdi onlar yine iyi gün taraftarlığını gösteriyorlar ve sözde destek oluyorlar!!
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı PETKOVİC'a Teşekkür Ediyor...