Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: UEFA'DAN 2'ŞER YIL MEN TALEBİ
Alt 26.05.2014, 21:51   #4
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: UEFA'DAN 2'ŞER YIL MEN TALEBİ

sivasspor facebook sayfasında paylaşılan bir röportaj:

Soru:Sivasspor – Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak bir muhalefet şerhiniz yok..

Yusuf Reha Alp: Hayır yok. Bu maçla ilgili olarak şike ya da şike teşebbüsü yapıldığına dair vicdani bir kanaatim oluşmadı.

Soru: Bundan dolayı da Trabzonspor taraftarlarının bir kısmı sizi eleştirdi ama UEFA Tahkim Kurulu da bu maçla ilgili olarak Mecnun Otyakmaz ve Ahmet Çelebi’nin şike suçu işlemediği yönünde kanaat getirdi.

Yusuf Reha Alp: Onlar da Trabzonspor düşmanı o halde (gülüyor). Kaldı ki ısrarla söylediğim bir şey var başından beri. Ben, “4 maç için Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ve iki maçta da başkanı şike ya da teşebbüs eylemlerine karışmış” demişim, bir Sivas maçında demedim diye kötü adam mı oluyorum?

Soru: Trabzonspor Hukuk Kurulu üyeleri, “disiplin soruşturmasında ceza verilmesi için en ufak bir şüphe bile yeterlidir” diyor. Sivas maçında o kadar bile şüphe yok muydu?

Yusuf Reha Alp:Mecnun Otyakmaz ve Ahmet Çelebi hakkında bence yoktu. Kaldı ki UEFA da aynı kanaate varmış bu iki isim ile ilgili olarak. Kaleci Korcan bu işe karıştıysa bile zaten yaptığı şey kulübünü bağlamıyor, bundan dolayı Sivasspor’un ceza alma durumu olmaz.

Trabzonspor eski Yöneticisi, PFDK eski üyesi Av. Yusuf Reha Alp'in ( Şike davasına bakan kurul) Haydevira.net sitesine yaptığı röportajdan alıntıdır.Tarih 23 Mayıs 2014
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...