Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 270 Bin Liralık Ceza
Alt 01.06.2014, 11:08   #3
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1127 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: 270 Bin Liralık Ceza

Ceza kesmekle bu küfürün önüne gecemezsin gecilemez.Bu uzun sürecde ve ancak okullardaki egitimle halledilecek bir konu.Kesilen cezalarla sen küfür edeni degil kulüpleri cezalandirmis oluyorsunki buda cok yanlis bir tutum.
Federasyon olarak kulüplere diyorsunki seyircin su kadar süreli küfrederse cezayi keserim bu nedir orman kanunumu?.
Seyirciyi bu sekilde küfürden men edemezsin,futbol kulüpleri egitim yuvalari degildir.Adam maca geliyor patronuna kizmistir,belki hafta kötü gecmistir onun icin veyahutta esine ,cocuguna sinirlenmistir,trafige kizmistir bir nevi icini ferahlatip DESARJ oluyor.Buna kulüpler ne yapsin bunu nasil engellesin.
Bu hayat sartlarinda disinden, tirnagindan ayirdigi paralarla maca gelen vatandasi engellemek kulüplerin görevimi.Hadi canim sende.Türk insanini bu sekilde caydiramazsin.
Bu konu cözülür ama bugünden yarina düzelmez.Okullarda egitim diyecegim ama aile icerisinde küfür edenler varsa ve cocuklar onu görüyorlarsa okuldaki egitmenler ne yapsin.
Bu küfür isini biz velhasil zor atarizda olan kulüplere oluyor...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...