Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 3 Temmuz'da Yeni Süreç
Alt 07.06.2014, 15:49   #10
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: 3 Temmuz'da Yeni Süreç

Bunun adina sil bastan ve dünyaya rezil olmak denir.Afrika´nin en köhne ülkesinde bile böyle olaylar yasanmaz.
Peki bu insanlar hapiste yattilar ve manevi cöküntü yasadilar.Insan sagligini hice sayarak,insanlarin manevi degerleriyle oynayanlar,bu kisileri tekrar mahkeme önüne cekerek,insanlari yargilayarak tekrarmi maneviyat duygulari ile oyniyacaklar.Insanlari resmen futboldan sogutmaya calisiyorlar.Ilk mahkemede bu karari verenler ,ortaya baska kararlar ciktiginda nasil bir huzurla dolasacaklar ben bunu cok merak ediyorum.
Insanlari mahkemede dinlemeyenler ve lakayit davrananlar hakkinda her kulübün suc duyurusunda bulunmasi gerektigine inaniyorum.
Simdi bu sartlarda genemi transfer yapilmayacak.Bu sefer mahkemede Trabzon konusu gündeme gelecek,tam bir fiyasko.
Insanlar artik neye inanacaklarini sasirdilar.Insanlari hice sayarak maneviyatlariyla oynayanlardan manevi tazminatlar acilmasi gerekliligine inaniyorum.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...