Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: CAS'a Başvuracağız
Alt 09.06.2014, 02:07   #32
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: CAS'a Başvuracağız

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaş ALLAH rızası için yorumlarında birde siyaset yapma, her yorumun siyaset, tiksinti geldi be kardeşim, yeter her yorumunda nefret her yorumunda kin. İktidarı beğenmeye bilirsin saygı ile karşılarım ama burası siyaset arenası değil burası Sivasspor sitesi siyasetini başka yerde yap.
YA TMM yalaka olduğunu anladıkta, bu kadar belli etmene gerek yok,kimsenin siyaset filan yaptığıda yok,atgözlüğünü çıkart kendin gibi yalaka olmayan birine sor türkiyede adalete ,hukuka inanıyormusun diye ,bu ülkede benim şehrimin tesisleri eskiya yuvası gibi gösterilmiş,birileri savcıları dandik dündük delil bile olmayan resimlerle suçlamış baskanımı hapis yatırmış ,ümmeti muhammedin pralarıyla bu mlletin a..na koyan hortumcuların tvlerinde ,gazetelerinde çarsaf carsaf sivasspora şikeci damgası vurulmuş ,uefa o mahkeme kararına istinaden sivassporu avrupaya almamış, bende uefa nın bu ülkedeki hukuk çarpıklığını bilmediklerini dile getirdim ,neresi siyaset bunun,haa gelir burda imar yolsuzluklarından ,ormanların ,arsaların nasıl yandaşlara peşkeş çekildiğini anlatsam haklısın ,konu sivasspor ve sivasspora yapılan haksızlık ve hukuksuzluğun dile getiriyorum,bunada devam edeceğim ,stadyum konusundada gercekler senin gibi yalakalara batıyor,verilen sözün tutulmayışı,nasıl 2. sınıf şehir muamelesine tabi tutulduğumuzu,o eski toki başkanının nasıl şehrime ,insanlara hakaret ettiklerini dile getirince battı heralde,adam ol yalakçılığını buraya taşıma ,seningibi yalakçılardan nefret ediyorum,benim siyasetim sivasdır,sivasspordur ,söz konusu sivassa gerisi teferruattır,adamsan yanlış,yada yalan olan şeyi söyle,kalkıp bu sitede pkknın ülkeyi ne hale getirdiğini anlatsam size sonuna kadar hak verrim ,asıl ben sizin gibilerden tiksiniyorum,sizin gibiler yüzünden nufusumu degişecemde çok pahalıya maloluyor ,yanlış birşey konuşmam ben ,bidahada benim yazıma kefal gibi atlama ,alıntı malıntıda yapma oku geç ,rahatsız oluyorsan kendi sorunun ,terbiyesizliğin luzumuyok
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...