09.06.2014, 15:22
|
|
|
Usta Yiğido
381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Cevap: CAS'a Başvuracağız
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
güzel kardeşim başkanı kastederek ,böyle diyorsan sana katılmam,ortada aşşağılanacak bi durum yok,aşşağılana değil,aşşağılıyan pisliklere bakmak lazım,paçaları tutuştu nereye çatacaklarını bilmiyor çakallar,bende hakkımı helal etmiyorum ancak başkana ve yönetime değil,bu ülkede adaleti,hukuku kafalarına göre uyguluyanlara,kafan rahat olsun,ortada sivassporun şike yaptığına ait delil yok,o resim var tape var diye ortalıkta dolaşanlar bu ülkenin çakalları ,kimsede şikeden hapis yatmadı,uefa bu haksız mahkeme kararına göre bizi men etti,bu ülkede fb yle oynadığı maçlarda tek korner kullanamayan var ,fb nin sivassporu yenmesi için şikeye ihtiyacı yok,hakkını yada hakkımızı helal etmiyeceğimiz kesim, maç günü utanç verici kareler veren o şehri sarı lacivertte boyuyanlardır,algı yanıltmasıyla yalan yanlış resimlerle milletin kafasını karıştıranlardır şike yaptığımıza inansam sonu nereye varırsa varsın en çok karşı gelen ben olurum o resimi yayınlıyan çakala karşı bizimde resim yapmamız lazım fb nin ts ye hertürlü pozisyonda tecavüz ettiğini gösteren resim onlara bu şekilde cevap vermek lazım ben yapamıyorum ,yapabilen varsa tesekkür ederim ona
|
biz ne feneriz ne trabzon biz sivasız. ikisininde canı cehenneme biz neden fener için trabzonla kötü olalım. o maçta olarlar tribündeki fenerli sayısı ve sivaslı olup fener davulu çalanlar yüzünden bu leke alnımıza sürüldü. yoksa bende inanmıyorum sivasın satılacağına. 1981 den beri günlük takip ederim benim alın terimi fenere satanda iflah olmaz.
|
|
|