Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
Alt 09.06.2014, 20:08   #217
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu

Aydin hemen konusmus , Bursa'da konusturdular onu , Sivasspor'da hep sustu hic basina konusmamisti .. Bu Video'da Aydin Karabulut'un kardesi Taha ve Menejeri'de göreceksiniz.

Video:
http://www.bursasportv.com/video/9388

Aydın Karabulut İmzaladıGeçtiğimiz sezon Sivasspor’da forma giyen Milli futbolcu Aydın Karabulut kendisini 2 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı Özlüce Tesisleri’mizde düzenlenen törenle attı.

Video:
http://www.bursasportv.com/video/9390

Yorum: Sivasli olmasina ragmen , madem cok istiyordu Bursaspor'a gitmek veya memleketinden ayrilip basta takimlara Transfer olmak , keske Karabükspor macindan sonra atsaydi ve anlasma saglansaydi kendisiyle.

Aydin Karabulut'un , Sivasspor'a geldiginde cok sevinmistim , yasasin , son 3 yildir önerdigim ve Aydin insallah birgün Sivasspor'da forma giyer dedigim seyler gerceklesmisti, ve Aydin Karabulut Sivasspor'da basarili olacagindan hic süphem bile yokdu.

Hep istedim ve Aydin Sivasspor geldiginde cok sevindim , ama ayrilisi hic güzel olmadi , ayrica böyle oyuncularla nicin 1 yil anlasti Sivasspor Yönetimi anlamak münkün degil.

Ama bir futbolcuyu da zornan tutamazsin. Umarin 58 no Formayi giyer diyecegim ben , cünkü Sivasli ve Sivasspor'da ivme yakaladi , ama hic zanettmiyorum.

Artik yapacak birsey yok : Herseye ragmen Yolu acik olsun diyorum.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla