Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 15.06.2014, 00:49   #932
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

7.MAKAS ÇATIYA takılmış,mersin stadının benzeri olduğuna göre trübünlerde ,çatıda aşşagı yukarı aynı olacak,mersin stadının trübünleri bayaa yatık duruyor,sivas stadının trübünleri sanki biraz daha yüksek ve dik geldi ,bitince belli olacaktır elbette,mersin stadını ben begenmedim ,o stadda akustik makustik olmaz,sadece projenin olduğu gibi yapılmasını bekliyoruz,bu stadın 25 binlik olmASI daha fazla olmaması için,adeta tvlerde yalvaran sayın başkanında ,çekincelerini dile getirmesi iyi ,enazından akıllı stad diye bize yutturulmuş stadın hiçdeğilse bundan sonraki projelerini takip eden kül yutmayacak birileri var ,ne olursa olsun sivas ve sivasspor bu stad projesinden büyük kazık yemiştir,bide şükredin şimdiye kadar sivas 25 bin kişilik stadmı gördüki,bide yaptıranlara tesekkür et gibi söylemler ,sivasa atılan bu kazığın üstünü örtmeye çalışanların çabasından başka bişey değildir,kimse bu stadı babasının parasıyla ,babasının arsasına yaptırmıyor,dünyanın yeri tokiye verildi,toki enaz 2 katı karlı çıkacaktır,böyle bir projeyi koca sivasda üstlenecek bir firma olmamasıda benim canımı sıkıyor ,alın size stad ulan ALLAHdan belanızımı istiyorsunuz diye yapılmış bir stad benim için ,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...