Alıntı:
mehmetcik58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkes neden kafadan sallayarak milleti yanlış yere yönlendiriyorsunuz. Tv58 kanalında staddan canlı yayın yapıldı bilmeyenler merak edenler lütfen onu izleyin. Bütün soruların cevapları orada sivas il gençlik spor müdürü ile proje müdürü bütün gereken açıklamaları yaptı. Kısaca özetleyim ben. Stad kapasitesi seyirci için 25 bin kişilik ancak loca engelli tribünü güvenlik tribünü gibi koltuklarla beraber 27532 kişilik kapasite ortaya çıkacak. Ayrıca spor müdürünun açıklamalarında stad 33 bin kişilik için yapılmış doğru dedi ve neden 25 bin olduğunu da ekledi. Sebebi sivasın en az 4 adet 5 yıldızlı otel olması hakemlerin konaklama alanı olması ve dışarıdan gelen seyirciler için konaklama alanı restoran alanı gibi alanların olmasını şart koydu o yüzden stad kapasitesi 27532 olarak yapılmış. İleride bu saydıklarımız yapılırsa stad kapasitesi 33 bin olarak artırılabileceğini söyledi. Proje müdürünun açıklamalarında da lütfen herkes çatıya takmasın bittikten sonra çok güzel olacağını ve ortaya çok güzel bir stad çıkacağını söyledi. Çatının böyle kötü durduğuna bakmayın üstüne ve altına ilaveler yapılıp projedeki resimin aynısı olarak yapılacak dedi. Yani proje resimde ne geçiyorsa nasıl görüyorsaniz o şekilde bittikten sonra seyirci bu stadi görür görmez her maça gelmek isteyecektır diye açıklama yaptı. İl spor müdürü de canlı yayın telefon bağlantısına bağlanan sivasspor başkanı mecnun otyakmaz il spor müdürüne soru sordu. Stadı 2015 yılının başında bize teslim etmeniz lazım yoksa bizim için sıkıntı olur dedi. Müdürüm stadı o zamana kadar yetiştirebilirmisiniz diye soru sordu. İl spor müdürü de proje müdürüde elimizden geleni bunun için stadı 2015 yılının başına yetiştirmek için çabalıyoruz çalışıyoruz açıklamasini yaptılar. Evet arkadaşlar videoyu izlemeyenler için 1 buçuk saatlik videonun özetini çıkardim umarım sorularıniza cevap olmuştur. Not bu yazıyı telefonumdan yazdığım için yazılar küçük büyük çıkmadı türkçe bozukluğu var kusuruma bakmayın. Arkadaşlar artık stadın temeli atılmış kapasite belirlenmiş bu saatten sonra yapabileceğimız birşey yok. Herkesin görüşü farklı olabilir evet saygı duyuyorum ama ortada emekler var en azından çok güzel bir stad yapılıyor emeği geçenlere teşekkür etmemız lazım ben mevcut stada hiç bir maçlara gitmemiştim çünkü 90 dk bağıracak taraftar yok bu yüzden maçlara gitmedim. Ama yeni stadda kombine alacağım ve o müthiş stadda zevkle maçları seyretmek bağırmak coşmak için şimdiden sabırsızlanıyorum emeği geçen imzası olan herkese teşekkür ediyorum. Sayılarımla...
|
Mehmet kardeşim,iyi söylüyon has söylüyon da bu bizim sitede herkes teknik direktör,inşaat mühendisi,şehir plancısı on parmakta on hüner yani.

.O yüzden eleştiriler devam eder nefesini tüketme.