Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer Dosyası
Alt 27.06.2014, 11:33   #68
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Transfer Dosyası

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
..............Sizleri fazla yormayayım oyuncunun ismi Macauley Chrisantus..Las Palmas ta oynayan bir oyuncu..Sivassporun bu oyuncuyla ilgilendiğine dair ciddi haberler var...Nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum;Youtube da videoları mevcut..İzleyin karar verin................2.olarak da Samsunsporun Musa Sinan a karşılık Ahmet Aras ı istediğini ;sivassporun oyuncuyu kampa götürüp kampta tekrar görmek istediği ;kamp sonrası Samsun a kimin kiralık verileceğinin belli olacağını duydum..Ahmet Aras olmazsa Samsunsporun genç oyuncu Niyazi yi istediğine dair haberler Samsun yerel basınında da çıkmış...
İsmini verdiğiniz oyuncu tam Sivasspor'un aradığı tipde bir oyuncu yani bonservisi elinde olan bir oyuncu. R.Carlos'unda bu oyuncuyu İspanya'daki dostlarına sorduttuğuna eminim eğer parasal konularda anlaşılırsa bu oyuncu önümüzdeki sezon takımımızın formasını giyer diye düşünüyorum...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır