Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Serkan Demirkol Diyarbakırspora veda etmiş...Benin anlamadığım bu oyuncu 25 yaşında ,20-21 yaşında değil..Durum böyleyken bu kiralama işini anlamış da değilim..Eğer sivasspor 4 Eylül Belediye nin istediği üzerine bu kaleciyi alıp sonra 4 Eylül Belediye ye veriyorsa o zaman anlarım ama önce seni 4 Eylül Belediye de bir izleyelim seneye düşünürüz olayı varsa söyleyecek başka bir söz bulamıyorum..Çünkü 25 yaşına gelmiş bir oyuncu tecrübe kazansın diye başka bir takıma veriliyorsa bu işte bir hata var derim..Benim bildiğim 18-19 en fazla 21 yaşındaki bir oyuncu tecrübe kazansın diye başka takımlara 1-2 yıl kiralanır eğer takımda oynayacak seviyedeyse o yıl sonunda ya takıma katılır; ya da o oyuncuyla yollar ayrılır..Atletico Madrid takımı Chealse den 19 yaşında kiralık aldığı kaleciyi 3 yıldır bu şekilde oynatıyor....Dünyada bunun sayısız örnekleri var...25-26 bir oyuncunun alınıp başak takımlara kiralık verildiğini ilk kez duydum;bakalım sivasspor bize daha neler gösterecek..
|
Sivasspor bu oyuncuyu alarak 4 Eylül Belediyespor kulübüne bir jest yapmisda olabilir.Sonucda oda Sivas´in bir futbol kulübü ve yabanci bir takim degil.