Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı
Potansiyel var kulübün desteği gerek, amigolar bulunmalı. Dakika şovunu biz hep yapıyorduk ancak kapsamlı olmadığından adımızdan söz ettiremedik, Trabzonlulara da Bursalılar ve Ankaragücülüler laf atıyor bizden özendiniz diye. Bu zincirin ipi uzun her zaman dedim yine diyorum amacımız özentilik değil elbette 58. Dakika çok kritik bir zaman bir maç için ikinci yarının son yarım saatine girerken ve ikinci yarıda takımın ilk 15 dakikadan sonra oyunun yavaşlamaya başladığı bir anında tüm seyircilerin bir anda ayaklanıp coşkulu bir şekilde takımı desteklemesi futbolcularımızı her zaman iyi yönde etkiledi. Yine öyle olacaktır, hem ayrıca bu yeni stadyumumuzda çok çok daha etkileyici olacaktır. Kesinlikle bırakılmamalı ve ekleyebileceğimiz yenilikler bulunmalıdır. Seyircimiz küfürsüz ve zevkli tezahüratlara organizasyonlara her zaman katıldı yine katılırlar...
|
Sağlam amigo şart grubu adam edecek gruba yön verecek dediğim dedik birisi lazım ben İstanbul da oturuyorum en son bu seneki sivasta oynanan Galatasaray maçına gittim bir taraftar grubununun olduğu yere girdim o grupla maça gelenler bile çekirdek yiyordu amigonun dediğini sallamiyorlardi bile onun için sağlam grup ve amigo şart ya bu gruplar fesh edilip adam gibi grup kurulmalı yada sağlam şekilde bu seneye hazirlanmalari lazım.