Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 04.07.2014, 20:56   #1084
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
sıvaslıgenç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sağlam amigo şart grubu adam edecek gruba yön verecek dediğim dedik birisi lazım ben İstanbul da oturuyorum en son bu seneki sivasta oynanan Galatasaray maçına gittim bir taraftar grubununun olduğu yere girdim o grupla maça gelenler bile çekirdek yiyordu amigonun dediğini sallamiyorlardi bile onun için sağlam grup ve amigo şart ya bu gruplar fesh edilip adam gibi grup kurulmalı yada sağlam şekilde bu seneye hazirlanmalari lazım.
Eğer bir yenilik gerçekleşecekse tribünlerimizde bunu taraftar grupları ile yapabilirler. Gruplar birleştirilip, tribüne küsmüş insanlar tekrar çağırılıp geçmişte yaşanan kavgalar unutulup Sivasspor için Sivas için birleşilmelidir ve bu grupların başına da kulübün seçeceği bir isim yerleştirilmeli bunun yanında diğerleri unutulmayıp onlarında gönülleri alınmalıdır. Ayrıca kulübümüz yaz aylarında meydana stant kurup yanına LCD veya benzeri bir şey ile geçmiş maçlarımızdan özetler goller izletilebilir Sivassporla alakalı broşürler dergiler hazırlatıp dağıtabilir ya da satabilir ve ayrıca daha geniş çaplı bir şey düşünülerek daha geniş kapsamlı bir stant kurulabilir baraka gibi içinde lisanslı ürünlerinde satıldığı bir yer olabilir daha bir çok yolla taraftarlarımızı havaya sokmalıdır gelecek sezona büyük tribün şovları için şimdiden düşünülmelidir. Taraftarımız çoğu kez sessizdir ama daha önceki örneklerinden biliyoruz görsel şovları seviyor ve muhteşem katılımlarla gerçekleştirebiliyor.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...