Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: CAS'tan Kötü Haber
Alt 07.07.2014, 14:29   #22
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1473 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: CAS'tan Kötü Haber

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzon'a karşı bu öfkeyi anlayamıyorum adamların şampiyonluğu gitti bizim 2009'da gittiği gibi biz ne yaptık? Şampiyonluğumuzu çalan adamı fedarasyon başkanı yaptık.Adamlar pes etmediler her şeyi denediler.Şu anda haklı konumda biz değiliz yeniden yargılama olayı bizi ilgilendirmiyor zaten Aziz Yıldırım'ın hapis yatmasıyla ilgili.Bu saatten sonra yapacak şey bu olayın sonuçlarıyla yüzleşmek olur daha kaçacak arkasında duracak bir şey kalmadı.
Trabzona karşı öfkeyi anlamadığın kadar Trabzonun bize karşı takındığı öfkeyi irdelemen daha mantıklı. Bu süreçden evveliyatı var bu davanın. Yoksa şike mike hikaye. Ben ona karşı öfkeli değil aksine kin besliyorum. Çünkü bize yapılanları biliyorum. Bunları başka takıma yapsalar her maçta o taraftar kavga çıkartırdı.

Ama diğer yorumlarında haklılık payı var...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...