Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ankara ve Istanbulda Sivasspor sergisi
Alt 11.07.2014, 14:18   #2
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ankara ve Istanbulda Sivasspor sergisi

Sivasspor Aşıği Gazeteci Yücel Yönel abiyimize Sivasspor'a verdiği hizmetlerden dolayı bir Yiğido olarak canı gönülden teşekkür ediyorum ve resim sergisini heyecanla bekliyorum.
Feriköy-Sivasspor maçında ''Yiğidolar adımız, Sivasspor canımız''pankartının asıldığı maçta orda idim, o zaman bambaşka bir heyecan vardi, tribünler tıklım tıklım dolardı, karaborsa bilet aldığimı hatırliyorum,cok güzel günlerdi, şimdi Süper Ligdeyiz ama bakıyorum o heyecan yok, 3 Milyon Sivaslının olduğu söylenen Istanbulda 10-15 Bin kişiye oynuyoruz. Benim Sivaslı gardaşım çocuğuna Sivasspor forması giydirmesi gerekirken, maalesef, Fb, Gs, Bjk formaları giydiriyor, Buda bizleri bir Sivaslı olarak üzüyor ve diyorumki, Sivasımızın markası, Sivasspor'umuza şimdi sahip çıkmazsak ne zaman sahip çıkacağız.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...