Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gazzede son dorum.
Alt 18.07.2014, 12:41   #6
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gazzede son dorum.

Ne güçlü orduymuş, ne güçlü ekonomiymiş bunlardaki ben anlam veremiyorum. Yıllardır bomba atıp mermi yağdırıyorlar mazlumlara. Bizim bu ülkeye dur diyebilmemiz için en az bunlar kadar güçlü olmamız lazım. Bizi ne İsrail ne de BM dinler. Neden biliyor musunuz? Çünkü biz Reyhanlı'da 100lerce insanını kimin öldürdüğü bilinmeyen bir ülkeyiz. Çünkü biz "konsolosluğu 600 tane zibidi tarafından basılan 50 esir veren ardından da bu olayları "devekuşunun toprağa kafasını gömerek saklandığını sanması" gibi yayın yasağıyla unutturmaya çalışan ülkeyiz. (Global medyada ister inanın ister inanmayın dalga geçerek anlatıyorlar bu olayı) Dahası mı? İsrail bizim en büyük düşmanımız diye miting alanlarında gösteri yaparken, İstanbuldaki Suriye toplantısında dünya devletlerinden "suriyeye girilmeli diyen İsrail'in tek destekçisi ülkeyiz. Bu adi ülke bizimle karşılaştırıldığında; üç genci kayboldu diye yüzlerce sivil katletmekten çekinmeyecek kadar güçlü bir ülke. Bu benim çok ağırıma gidiyor. Elimizden hiçbir şey gelmiyor, ve gelmeyecek de. Bu yazdıklarım bazı yiğidoların ağırına gidecek ama bu millet uluslararası diplomaside hiç bu kadar küçük düşmemişti, yenilmemişti. Affet bizi Gazza elimizden gelmez bir şey, affet bizi Filistindeki ölen çocuk bizden de güçlüler. Kimsenin ağırına gitmesin lütfen kendi düşüncelerim kendi görüşlerim. Hayırlı cumalarınız olsun.