Cevap: Stadyum İnşaatından Canlı Yayın
BABAPITONA istinaden;
Hayirdir hemserim bir yanlis anlasilmami var?.Benim her düsünceye saygiliyimdir dememdenmi rahatsiz oldun?.Senin wowturkey´den stadyumla ilgili resimlerini zaman zaman görüyorum.
Ama bir gün gelecek dis cephe kaplamasiyla icerden yerel televizyonlar disinda kimse görüntü alamiyacak.Yerel televizyonlari bekliyecegizki bir görüntü görelim diye.Belediye bu hizmeti Sivas disinda yasayan Yigidolar icin yapmali.Yapilmasi gerekli hizmet atla deve degil.Sonra yanlis hatirlamiyorsam Konya ve Bursa Belediyeleri kaba insaatin bitimiyle canli kamera görüntülerine basladilar.
Sonra dedigin gibi bu stadyum bu haliyle 4 aya hayatda yetismez.Spor il müdürünün TV58´de yaptigi aciklama yeni stadyumun 2015-2016 sezonuna yetistirilecegi,bu islerin aceleye getirilmemesi dogrultusundaydi.
Bu görevi Belediye üstlenir veya üstlenmez bu tamamiyle Belediyenin tasarrufuna kalmis birsey.Fakat sehrinin futbol takimina ve renklerine gönül veren bir Belediye bu hizmeti sporseverlerin hizmetine sunar.Yok önem vermiyorsa zaten yapilacak ve söylenecek birsey yok.
Ama ben Sivas disinda yasayan bir Yigido olarak Sivas´lilarin kenetlenmesi halinde Belediye´nin bu hizmeti sunabilecegini varsayarak yola ciktim.Fakat görüyorumki Sivas dayanismasi gene yok,her konuda oldugu gibi....
|