Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: hep ayni haberler
Alt 05.08.2014, 22:42   #2
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: hep ayni haberler

Alıntı:
inlove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kusura bakmayin ama bir sivasli olarak face sayfasina giriyorum ayni bu sayfaya giriyorum ayni fanatik ayni fotomac ayni hergun ayni haber simdide baktim ana sayfada rafik dejabur gitti diyor vay arkadas adam gideli 6 ay oldu ya bu nasil haber paylasimi hicmi yeni haber yok takimdan hicmi kimsenin haberi yok site yoneticileri hicmi yeni haber bulamiyor hergun ayni haber biktim vallahi...kusura bakmayin hakkinizi helal edin..
üstad haklısın ama burası forum. bak bu başlığı sen nasıl açtı isen, aynı şekilde varsa bir haber getirir paylaşırsın, biz de öğreniriz.

forum demek biraz da bu demek. herkes kendisindeki bilgi kırıntılarını döker ve herkes de buradan beslenir. canısağolasıca 2007'de üye olmuşsun, koskoca 7 yılda 11 yorum yazmışsın.

e herkes böyle senin gibi sadece okursa nasıl bilgi sahibi olacağız?!

sen yazacaksın, ben yazacağım. sen okuyacaksın, ben okuyacağım. bilgilerimiz paylaştıkça artacak.

selamlar...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...