Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporun Fransa nın Nancy takımında oynayan Haiti milli takım oyuncusu Jeff Louis e teklif götürdüğüne dair internette bazı haberler okudum...Oyuncu geçen yıl Fransa da 12 gol atmış..10 numara oynayan bir orta saha oyuncusu..youtube da videosu var;ufak tefek gözüken ama çok süratli ,uzaktan çok iyi şutlar atan arkadaşlarına pozisyonlar hazırlayan genç bir oyuncu...Oyuncunun videosunu izledim;ben çok beğendim..Sergen in gençliğini hatırlatan ama ondan daha kısa boylu solak bir oyuncu...Baroni yi alacağımıza bu tür geleceğe dönük genç bir oyuncuyu alsak sivasspora daha faydalı olur diye düşünüyorum..Bu oyuncunun videosunu izlemenizi tavsiye ederim..Aynı Maradona gibi kısa boylu ama boyundan çok büyük işler başaran bir oyuncu....Sivassporun eski kaşarlanmış tüfekler yerine bu tür genç yeteneklere çok ihtiyacı var..Keşke bu oyuncuyu alabilsek..
|
......Maalesef bu oyuncu 1 Ağustos ta Al Cesire Arap kulübüne transfer olmuş..Bu takımı Eric Gerets çalıştırıyor...Bu oyuncuyu Bursasporda çok istiyormuş...Kupadan elenince vazgeçmişler..Bize de menejerler vasıtasıyla önerilmiş olabilir diye düşünüyorum..Oyuncu gerçekten çok yetenekli...