Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 08.08.2014, 23:17   #1232
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

sivassporfacebook inşaat başladığından beri sürekli olarak izin alıp içerden resimler çekip bizlerle paylaşmıştı...Benim çektiğim resimler ise inşaat dışından ve inşaat bu kadar yükselmeden çekilmiş resimlerdi...Bir aksilik olmazsa sivassporfacebooktan yakında yeni resimleri görürüz..Ya da sivasspor kulübü bir ara yaptığı gibi yeni resimler çekip resmi siteye yüklerse yeni resimleri göreceğiz...Yüklenici firma maalesef kendi sitesine az resim yüklüyor..Aslında taraftar olarak bu konuda daha duyarlı olup yüklenici firmalar Can ve Kahraman İnşaatı mail yağmuruna tutabilseydik onlar da belki sitelerine sürekli yeni resimler koyabilirlerdi...Bizler hazırlı bir taraftar olduğumuz için maalesef bu konuda fazla girişimde de bulunmadık..İnşşat başladığından beri Ben,facebook sivasspor,,rst4 ve bir kaç kişinin dışında resim çekip yükleyen de olmadı...Aslında sivasspor kulübüne de bu konuda çok iş düşüyor...Kulüp isterse her hafta inşaat alanına bir kişiyi gönderip sürekli resim de çekebilir;bu konuda sivasspor.com un başkanla temasa geçip bu konuyu kendisine iletmesi gerekiyor...Şu anda askerye tarafındaki VİP VE BASIN TRİBÜNÜ hariç kaba inşaat hemen hemen bitmiş durumda...Çatı makasları Maraton ve kale arkasının 1 tanesine monte edilmiş durumda..Diğer kale arkasında çatı montajı sürüyor...İnşaatı süren VİP VE BASIN TRİBÜNÜ inşaatında da 3. kata yani locaların olduğu yere kadar inşaat bitmiş durumda ..Sadece 4-5. katlar ve Naklen yayınların yapılacağı 6. kat kalmış durumda..Açıkcası birileri içerden izin alıp resim çekmezse ancak inşaat bittiğinde son durumunu görebileceğiz...Size bugün Tribün Dergi ye bir Yiğidonun gönderdiği 2 resmi yüklüyorum;resmi Wow Turkey e yükleyen Yiğidoya da teşekkür ediyorum:
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...