Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hazırlık Maçları
Alt 10.08.2014, 09:04   #55
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Hazırlık Maçları

Bu takima transfer sart diyorum.Görüntüleri degilde maci seyredenlerin fikirlerine ve gecen seneki hastaligimiz yani topun orta sahadan cabuk cikmamasi ileride topun forvet oyunculariyla bulusamamasi durumu devam ediyor gibime geliyor.

Su ana kadar yapilan transferler icerisinde Pekin ve Musa Sinan transferlerini cok merak ediyorum.Katki yaparsa bu ikisi yapar gibi görünüyor.Batuhan´in dünki macda sakatlanip cikmasi acaba kendine iyi bakmiyormu sorusunu akillara getiriyor.

Hazirlik maclarinda alinan iyi sonuclar ligede yansir takim galibiyete alismis olur.Aatif´in son iki macdaki seyredenlerin yorumlarina bakilacak olursa iyi olmamasi kafalari karistiriyor.Peki o iyi degil bu iyi degil bu takimda kim oynayacak?.

Yönetim su anda adeta bir duvar oldu.Transferlere adeta kulaklarinimi kapadilar ne.Her söylenen söz bu duvardan YANKI yapip adeta bize geri dönüyor.

Baskan´in bize bir KALECI birde ORTA SAHA oyuncusu transferi yapacagina dair sözü var.Biz alinacak bu iki oyuncuyuda ilk onbirde görmek istiyoruz.Bu biline Baskan.

Söylediklerinin arkasinda duracaksin artik Baskan.Bu takimda oyuncular rica ile oynamiyacaklar,sadece görevlerini yapacaklar ve futbolcu olduklarini unutmiyacaklar.Bir mac iyi, iki mac kötü oynayan Sivasspor istemiyoruz artik.Takima kim yararli oluyorsa takimda o oynar,faydasi olmayan bankta oturur.Adi ve sani ne olursa olsun önemli degil.Hic bir oyuncu gecmisteki gösterdigi basarilarin arkasina gizlenip kötü oynama lüksüne sahip degildir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...