Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hazırlık Maçları
Alt 10.08.2014, 21:15   #58
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Hazırlık Maçları

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hani bazi arkadaslar var bu vesile ile kulaklarinida cinlatmis olayim diyorlarki;

Canim hazirlik macinin ne önemi var ,bu maclar eksikleri görmek icin yapilan maclar diyorlarda bende onlara bugün bir Liverpool-Dortmund maci vardi ve ben bu maci canli izledim.Liverpool 4-0 kazandi sayet o macin hazirlik maci oldugunu bilmeseydim kupa maci sanirdim.Liverpool kedi fare ile oynar gibi Dortmund´la oynadi.Böyle bir futbol olamaz.Arsenal- M.City macindada Arsenal´in korkunc gücünü gördükten sonra Allah kupa macinda Besiktas´a yardim etsin diyorum,fakat Besiktas´a tur icin sans tanimiyorum.Cünki Arsenal cok güclü bir takim kurmus.

Bunlari yazmamdaki gaye adamlar hazirlik macini ciddiye aliyor.Taraftar takimin seyretmek icin stadyumu doldururken oyuncuda taraftara güzel ve harika bir mac seyrettirerek stadyumu terketmesini sagliyor.
Biz ne yapiyoruz süperlige yeni cikmis yeni adiyla Basaksehir takimina yeniliyoruz,önemli degil takim eksiklerini görür diye gecistiriyoruz.Sahadaki oynayan kisi zaten profosyonel futbolcu ve takim gecen senenin forvet oyuncusu disinda hapsi ayni,Aydin disinda.

Bugünki hazirlik maclari sonuclari:
Bursa 0-Akhisar 0
Eskisehir 1-G.Antep 2
Erciyes 0-MersinI.Y. 3
Rize 1-KF Laci 0 (Arnavutluk)

Sonuclar takimlarin su anda ne durumda olduklari hakkinda bir malumat vermiyormu acaba.
Sonuçları yazmışsınız evet hiçbir şey ifade etmiyor diyorum.Hatırlarsanız 2 sene önce bir hazırlık turnuvasında Gençlerbirliği Ankarada bizi 7-1 yendi.Ligde noldu derseniz Ankarada 1-1 bitti,Sivastaki maçın sonucunu hatırlayamadım bilen varsa yazsın.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla