13.08.2014, 00:00
|
|
|
Usta Yiğido
616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Taraftara Kombine Jesti
Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Bilet alma, maça gitme, sudan ucuz kombinelere itibar etme, GS taraftarı 38000 Pasolig kartı almış, FB ve BJK da bir o kadar, Konyaspor taraftarı 9000, Balıkesirspor taraftarı 8000 Pasolik kartı almış, Sivasspor taraftarı 2000 daha ne ile Sivasspor taraftarlığını ölçeceğiz,bize izah edinde bizde öğrenelim.
Sonra Pasolig kartı sadece stadyum gişelerinde değil internettende veriliyor, bir gişe açık, iki gişe kapalı bahanesi, ipe un sermek gibidir, sonra sırada bekliyen o Sivasspor sevdalılarına teşekkür etmeme sen neden alındın ben onuda anlayamadım.
Bir taraftar olarak bizim derdimiz tribünlerimiz dolsun, kendi sahamızda, deplasmanda oynuyor gibi birkaç taraftara oynanmayalım.
|
bende onu diyorum tribünler dolsun diyorlar 10 000 kombine diyorlar ama boyle olmaz pasoligin kuluple alakası yok adamlar bizi umursamıyor resmen 5 gişe yapıyorlar sivasa biri aktif milletin işi var gücü var internetten başvursan lig başlıyana kadar gelirmi meçhul sivassporluluğa gelince ben yıllardır bu takımın peşindeyim içeride maç kaçırmazken dışarıdada imkan oldukça gidiyorum ama ben pasolig için 5 gişe çalışma imkanı varken tek gişede eziyet çekmek zorunda değilim adamlar zaten üzerimizden rant elde ediyorlar benim gibi düşünen taraftarda azdır ben bugün olmadı yarın sonraki gün alırım ama diğer adam daha almaz
|