Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Yiğido kardeşim, zatı senin yiğidoluğundan zerre kadar şüphem yok, yorumlarını okuyorum, Pasolik kartına bende karşıyım, bir sürü tutarsızlığı var misal: Bir baba, eşini ve çocuklarını alıp maça gidecek ama hepsinede Pasolik kartı isteniyor, halbuki 18 yaşına kadar çoçuklar vede eşi, babanın kartı ile maça girebilmeli, buna benzer birçok tutarsızlık..
Benim derdim taraftarı, Pasolik kartından soğutmamak, Pasolik kartından alınan ₺15 yıllıktan kulüplerede pay var, hepsi bankaya kalmıyor, ayrıyeten Pasolik kartını kredi kart tipi tercih edersen her harcamandan Sivasspor'a da pay var, şahsen ben böyle tercih ettim.
Yani bizim derdimiz, stadyumun ful dolması, şayet 623824 nüfuslu Sivas'ımızda 16000 kişilik stadyumu dolduramaz isek bize yazık, bizim derdimiz bu, Sivasspor'umuzun kurulduğu 1967 den beri, saygılar sunuyorum.
|
bizim derdimizde stadyumun full sivasspor taraftarı ile dolması işte bu yüzden orada 5 gişenin sadece 1 inin çalışmasına tepki gösterirken burada oradakiler vefakar sivassporlu falan demek olmuyor sonuçta tepkimiz bu sistemi bu eziyeti taraftara çektirenlere o zaman o gişeyi de kapatsınlar ben 1 ayda İnternet ten zor bela getirttireyim o zaman daha vefakar olurum tartışmayı uzatmayalım
bu iş ile kim ilgileniyorsa onlara sesimizi duyuralım diğer 4 gişe neden orada süs niyetine bekliyor bu sorunu çözelim