Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sonradan Ağlamak Yok!
Alt 15.08.2014, 20:25   #14
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sonradan Ağlamak Yok!

Alıntı:
can sivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor sayfasında bu yorumu anlayamadım. Birisi cevap yazarsa memnun olacağım. Mecnun başkanmı yoksa yönetimden birilerimi gemi almış ;-(
pasolig denilen kredi kartı ya da alınan banka kartı bir bankaya ait. o bankada aktif bank. pasolige mantıklı karşı çıkan tek adam ise aziz yıldırım. illa bir kart olacaksa ben yaparım diyor kartı. yani bir bankaya ait kartı almaya zorlamak olmaz: elekrtonik kimlikler çıkmayacak mı yükle ona. yada herkesin kredi kartı var onu okutup girsin içeri. yani bir çok metod bulunur ama bu en şeyi işte. ama yapacak bir şey yok biz alışmışız bu tip durumlara. ülkede stk yok ki. bakın bu durum insan haklarına aykırı gibi geliyor bence. dayanışma olmayan tepki koymayan korkan topluluklar bu şekilde idare edilmeye mahkumdur. bu işi yapan zekaya mutlaka itirazlar olmuştur ama bu millet alışır siz hiç merak etmeyin demişlerdir. neyse ben taraftar paketimi aldım. maça gidiyorduk bağırıp tezahürat yaptığımızda oturun izleyemiyoruz diyorlardı şimdi ben evde istediğim gibi izlerim siz de orada çekirdek çitleyerek izlemeye devam edersiniz. yine yazıyorum bir yabancı maçı nasıl izleyecek izah edin bakalım ey pasoligci rantiyeciler. mesela alman yiğido Jürgen Hotz sivasa gelip stada nasıl girecek.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...