Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyum Yetişmeyecek
Alt 18.08.2014, 23:20   #28
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Stadyum Yetişmeyecek

NE UMDUK NE BULDUK!..Taraftar ve Sivasspor kulübü 2. yarı maçları yeni statta oynamak istiyor..Taraftar bilhassa kışın çektiği sıkıntılardan,stat girişindeki sıkıntılardan dolayı yeni stada bir an önce taşınmak istiyor;sivasspor kulübü ise bir an önce yeni stada taşınmak istiyor;çünkü başkan ve yönetim biliyor ki yeni stat demek yeni seyirci demek,yeni stat demek daha önce ulaşamadığı gelirleri,hasılatları elde etmek demek..Yönetim 2. yarı fikstür gereği rakipleri olan 4 büyük kulüple maçlarını Sivas'ta oynayacak...Eski stat daha eskisinin tadilat yapılmış hali..Eskisinden daha iyi ama modern değil;kışın hele de karda kışta o statta maç izlemek her babayiğidin harcı değil..Sivasspor bilhassa çok kar yağdığı havanın -10-15 leri bulduğu zamanlar statta seyirci bulamıyor..Ne kadar taraftara kızsa da şehrin ve stadın şartlarından dolayı fazla bir şey de söyleyemiyor..Onun için yeni akıllı stada bir an önce taşınmak ;daha fazla taraftara oynamak istiyor..Yeni stadın her tarafından maçlar çok iyi,konforlu,rahat ,eğlenceli bir şekilde izleneceği için yönetim bu stada daha fazla taraftarı çekeceğini iyi biliyor..Onun için maçları 2. yarı burada oynamak istiyor..Başkan da bunu her fırsatta söyledi....Bence sivasspor başkanı ne yapıp edip kamuoyu oluşturmalı;siyasilerle,beledi yeyle,il özel idaresi ile temasa geçip bir gündem meydan getirmelidir...Sivasspor.com ailesi olarak da bu konuda başlık açılıp yeni stadın bir an önce yapılıp sivassporun bu stada taşınması için görüşümüzü ortaya koymalıyız..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...