20.08.2014, 22:41
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 
|
Cevap: Başkan'dan 4 Eylül'ü Ziyaret
BU takım onca sıkıntıya ,baskıya,maddi imkansızlığa rağmen futbol takımını 3.lige çıkarttı,2.lig kovalatdı ,voleybol takımını 1.lige çıkarttı,diğer branşlarını bilmiyorum,eminim diğer branşlardada başarılar göstermiştir,öncelikle bu kulübün doğal başkanı belediye başkanıdır,ancak geçtiğimiz sezon düşen voleybol takımına tekrardan gelin 1 .ligde oynayın dediklerinde ,yönetim kabul etmemiş,palandöken belediye spor ,4 eylül yerine 1.lige geçiş yapmıştır ,birileri bu takımın voleybol takımını küllerinden 1.lige çıkartıyor,birileride küme düşmüş takımı tekrar 1.lige kabul edenlere olumsuz yanıt veriyor,koskoca sivas belediyesi 2 trilyonu bulamıyormu ?bunun yorumunu sivasa gönül vermiş sporseverlere bırakıyorum, yine bu takımın maçlarını oynadığı rahmetli,, MUHSİN YAZICIOĞLU stadyumu kısa süre içerisinde bitirilmiştir,sami aydındanda böyle bir stadyumcuk yapmasını bekliyorum,yok uzaktı yok,vasıta yok bahanelerini ortadan kaldırmasını ,merkeze yakın biyerde stad yapmasını bekliyorum stadın adınıda ne koyarsa koysun artık ,4 eylül belediyespor takımına bu şehrin insanı ve protokolü gerekli desteği hiçbirzaman vermedi ,rakip takıma deplesman havasını yaşatamadık,bundan dolayıda hem rakipler daha cesur oynayıp puanlar kazandı ,hemde hakemler bu takımı yalnız görüp, yapmadığı şerefsizlikleri bırakmadı ,sayın sami aydından sadece kampı ziyaret etmesini değil ,4.eylül maçlarındada ,protokolü yanına alıp ,maçlardada boy göstermesini bekliyorum ,bunu sivasda il başkanlığı olan tüm siyasilerden bekliyorum,geçtiğimiz sezon bu takımı nedenini bilmediğim şekilde yalnız bırakan sivaslılarında artık bizahmet bu takıma sahip çıkmalarını bekliyorum,geçtiğimiz 5 yılda bu takım nasılki, sayın doğan ürgüpün malı değildi,şimdide sayın sami aydının malı değil ,belediyenin, dolayısıyla sivaslıların öz takımıdır ,bu bilinçle desteklerini esirgemeyip ,bu takımı hakettiği 2.lige çıkartmalarını canı yürekten istiyorum ,4 eylül takımına yeni sezonda başarılar diliyorum
|
|
|