Alıntı:
4eylul58 Nickli Üyeden Alıntı
Ya beyler bu passoligden neden bu kadar cekiniyorsunuz anlamadim.bence guzel bir uygulala en azindan taskinlik yapanlar kolay birsekilde bulunup cezalarini alacaklar bundanmi cekiniyorsunuz.hos bundan oncede kombine alan yoktu.
|
dünyanın en saçma sistemi kardeşim. bin türlü yol bulunur maça girmek için bilet al ak için ama bu en salakçası aman pardon taraftarı en yolancası. hem çıkıp faiz lobisi diyeceksiniz vatandaşı kredi kartına karşı kanun çıkartıp koruyacaksınız hem üniversite öğrencisine kimlikle kredikartını birleştirip kazık atacaksınız sonra bu yetmeyecek statlara bir bankanın ama sadece bir bankanın kredi ya da banka kartı ile girin diyeceksiniz. geçen bir gazetede okudum şimdide yardım alanlara yardım değilde kredi kartı verelim onunla istedikleri marketten alışveriş yapsınlar diyorlar. hani maaşı olmayan geliri bulunmayanlara kredi kartı verilemiyor ya. uyanıklara bak. sonra çıkıp millet bunu ne mahsuru var diyor. büyük oyunu görün. öğrenciye kimlik adı altında, taraftara maç bileti adı altında fakir fukaraya alışveriş kartı adı altında banka veya kredi kartı dağıtıyorlar. büyük oyunu gör türkiye