Cevap: Turnuvayı Değerlendirelim
Korcan : Acaba performansını artırırmı derken eski performansına hasret bıraktı.Kaleci transferi %100 yapılacak zaten,Korcan'ın bu durumda yedeğe düşmesi kaçınılmaz.
Cicinho : 2 günde 90 dakika oynamak kolay değil normal olarak son dakikalar biraz oyundan düştü.Kaldığı yerden devam ediyor.
Da Costa : Bugün turnuvada tam olarak hazır gözüken 3 futbolcudan 1'iydi.Fizik olarak çok iyi.Böyle devam eder inşallah.
A.Şahbaz : Ayağına top gelince çok heyecanlanıyor kafa topuna çıkamıyor omuz omuzada yıkılıyor gereksiz yerde faul yapıyor.İlk 18'i bile göreceğini sanmıyorum daha.
Berk : Eren Aydın'la karşılaştırırsak ona göre çok çok üstün.Defansif açıdan çok iyi oynadı.İleri çıkışlarda tek pasları iyi yaptı ama ortalarını geliştirmesi lazım.Allah korusun Ziya'ya bişey olursa en azından defansif görevlerini yerine getirir,sırıtmaz.
Kadir : Hiç oyun içinde yoktu.Geçen seneler kaptırsa bile defanstan gidip top alırdı.Yerine Mutlak transfer lazım.
Adem : Topu iyi yönlendirdi.Adem'in yanına iyi bir önlibero alınırsa daha başarılı olur.
Burhan : Maşallah Kondisyonu inanılmazdı 2 maçtada çok efor sarfetti.Geçen seneye göre gelişim gördüm,Geçen sene bu kadar oyun içinde kalıp oyunu yönlendirmiyordu,ara ara gözüküp skora katkı yapıyordı.Tam olarak hazır.İnşallah böyle devam.
Aatif : 2 maç 90 dakika kaldıramadı.Fiziken tam olarak hazır değil ama çalışkandı.Geçen seneki performansını ligde yakalar.
Utaka : İnanılmaz kaliteli bir futbolcu geçen seneye göre fizik olarak çok fark var.2 maçta 2 gol 2 asist yaptı.Geçen sene fizik olmadığı için press yapamıyordu,şimdi rakibide rahatsız ediyor.İnşallah sakatlık falan olmazsa en az 12-15 gol bekliyorum bu sene.
Ahmet Aras : Bende dahil birçok kişi kızıyoduk neden tutulmadı diye gördük son dakikalarda önde baskı için alınabilir ama ilk 11 çok zor pek ümit vermedi.
Chrisantus : 2 maçtada dikkat çekecek bir hakeketini görmedik,geçen sene Utaka'da alışamadı fakat yaptığı hareket yada top sürüşünden bile kalitesi anlaşılıyordu.Chrisantus hiç ışık vermedi.üstüne birde çok kötü şekilde sakatlandı.İnşallah bağlarda çekme olmuştur.1 haftada toparlanır ama bana yerdeki kıvranışından yırtık yada kopma gibi geldi.Eğer öyleyse 1.5 ayla 6 ay arası sahalardan uzak kalır.Geçmiş Olsun.
Hakan Arslan : 2 gündür oyunda hiç yok geçen senelere göre düşüşte inşallah lig başlayınca toparlanır.
Carlos:Çok adam aldık aldık diyoduk hiç adam göremedik nerdeyse Carlos yine ilk 11'inden vazgeçmiyecek gibi.(Deniz Özgöz,Musa Sinan,Pekin )
Transfer:İddaalara göre Aydın Karabulut geri dönecek gibi gözüküyor.Kaleci olarak Ertuğrul ve 1 yabancı orta sahayla sorunumuz kalmaz.
Yabancı orta saha olarak Ukrayna'nın DNIPRO DNIPROPETROVSK takımında forma giyen gürcü ön libero Jaba Kankava ile görüştüğümüz yabancı basında yer alıyor bakalım ne olacak.
Herkes karamsar ama ben ofansif olarak geçen seneden bir fark görmedim hatta geçen sene başı Gençlerden 7 tane yemiştik ve fizik olarak şimdiki kadar hazır değildik.Defansif hatalar hazırlık maçı olmasının getirdiği ciddiyetsizlik,Ümit'in yokluğu ve kaleci hatası.Ligde bu kadar basit gol yiyeceğimizi sanmıyorum.
|