Alıntı:
sıvaslıgenç Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sana çok teşekkür ederim taraftar konusunda sürekli birşeyler yapma peşindesin 
Keşke herkes senin gibi istekli ve arzulu olsa şuan parmakla gösterilen taraftar bizde olur
|
Ayrıca biliyorum ki şu an bayrak asmakta çekinenler olacaktır. Bunun içinde yine öncüler gerekecek hatta bu çağrılarımızdan haberi olmadığı halde bayrakları görüp bayrak asanlar olacaktır, eğer konumuza ulaşan herkes bayraklarını asarsa 1 haftaya kalmaz Sivas kırmızı beyaza bürünür.

58. dakika şovlarını anımsarsak ben çok iyi hatırlıyorum ilk çağrıda bulunduğumuz hafta belki 30-40 kişi yıldızsaçan ya da telefonun ışıkları ile destek verdi bu tepki çığ gibi büyüdü, 4-5 maç sürmedi stada bu heyecanın yayılması. Biz ön ayak olalım, taraftarımız her organizasyonda ağırlığını ortaya koyacaktır.. Daha güzel organizasyonları elbette görmek isteriz ancak benim yapabildiğim bu kadar umarım herkes çok daha güzel ve eğlenceli organizasyonlar ile şehrimize, takımımıza heyecan katar. Sivas halkı sanılanın aksine takımına değer veriyor o yüzden sürekli eleştiriyor biz bu eleştiri ile harcanan enerjiyi organizasyonlara yöneltirsek takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir.