Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kombine satışları sürüyor
Alt 30.08.2014, 00:35   #29
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Kombine satışları sürüyor

pardon yeni girdim siteye de o yüzden biraz geç kalmış olabilirim cevap yazmakta..dün gece uykusuz değildim kardeşim...matematik öğretmeni değilim ama saymayı biliyorum en azından...bugün güncellenmiş olabilir...tabi ki % 700 'lük bir fark olabilir...bugün sadece benim karşı komşum arkadaşlarıyla 11 adet VIP'ten kombine almış...ve 2. katta oturan bir komşumda 3 adet aldıklarını söyledi...sadece benim apartmanımdan bugün 14 tane vip kombinesi haberi aldım..benim apartmanımda 15 daire varsa Sivastaki toplam daire sayısının % kaçı yapar ve buna binayen oluşturacağımız yeni problemde birgünde 69 sayısının 486'ya ulaşma ihtimali % kaçtır?

bu problemi çözersen matematiği benden daha iyi bildiğini kabul edip %700'lük yanılma payımıda kabul edeceğim Sayın Mesut Bey...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...