Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 30.08.2014, 20:34   #1296
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş benzeri durumdayız anlaşılan. ben de farklı bir meslekteyim. sivas'a gelip çalışabilmem için şehirde özel sektörün güçlenmesi ve gelişmesi lazım. yıllar yıllar geçiyor, aklımın köşesinde hep dönmek var ama ne zaman olur nasıl olur hiç bilemiyorum.

sivas'ın büyükşehir olabilmesi için belediye başkanı bir çağrıda bulundu. dediklerine göre 2014 yılının ilk altı ayında 20 bin kişi artmış nüfus. inşallah geriye kalan 90 bin kişi önümüzdeki yıllarda bulunur ve 750 bin sınırını geçeriz de sivas büyükşehir olur ve birçok açıdan daha iyi yatırım alır.

bunun için sivaslılara görev düşüyor. sivaslı öncelikle memleketini sevecek, yatırımını memleketine yapacak. işadamlarına ve özel sektöre saygılı olacak, dedikoduyu bırakacak. başarılı olana sahip çıkıp destek olacak.

sivaslı köyüne ilçesine ve şehir merkezine sahip çıkacak, geliştirmeye uğraşacak. bugün şarkışla, suşehri, yıldızeli, kangal, gürün gibi güya büyük dediğimiz ilçelerimizin bile nüfuslarını toplasan 100 bin yapmıyor. yazık çok yazık. halbuki bu ilçelerin her birisi 50-60 bin nüfus tutsa sivas bu kadar küçülmezdi.

hep başkalarından beklemeyelim, ufak katkılarda bulunabileceksek, memleketimiz için bunları yapalım. bu bilince sahip olduğun için de seni ayrıca tebrik ediyorum.
Sivas'ta yaşayan biri olarak söylüyorum, bu şehir DEDİKODU'yu çok seviyor. Bir an önce bırakmamız gerek...
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...